I Korpen är du försäkrad

Alla som är med i ledarledd verksamhet, serieverksamhet, öppna arrangemang eller regelbunden återkommande verksamhet i Korpen är försäkrade. Det är föreningen som är ansvarig för att teckna försäkring för sina medlemmar

De villkor som gäller för försäkringen och all annan information rörande denna hittar du via länken nedan. Den skadade gör själv en skadeanmälan via webben eller per telefon på nummer 020-441144. För att underlätta skadeanmälan är det bra att ha Korpens försäkringsnummer K 65500 till hands.

• Om försäkringen i Folksam

Ledare och funktionärer

Ledare och funktionärer är precis som tidigare försäkrade genom Folksam även de, men då genom Riksidrottsförbundets (RF) grundförsäkring. Mer om denna försäkring, som ingår i medlemskapet i RF, kan du läsa om här. Observera att denna försäkring inte täcker utövare.
Uppdaterad: 24 JUN 2021 13:19 Skribent: Lotta Eriksson

NMI 2015