I Korpen är du försäkrad

Alla som är med i ledarledd verksamhet, serieverksamhet, öppna arrangemang eller regelbunden återkommande verksamhet i Korpen är försäkrade. Det är föreningen som är ansvarig för att teckna försäkring för sina medlemmar.

Anmäl skada här (välj ”Olycksfall” i rullistan till höger)

Folksam ny försäkringsgivare från 1 januari 2014

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet har med Folksam tecknat ett nytt avtal om olycksfallsförsäkring för Korpens medlemmar och alla deltagare i Korpens öppna arrangemang. Avtalet gäller från och med 1 januari 2014 till och med 31 december 2016.

De villkor som gäller för försäkringen och all annan information rörande denna hittar du via länken nedan. Den skadade gör själv en skadeanmälan via webben eller per telefon på nummer 0771-960 960. För att underlätta skadeanmälan är det bra att ha Korpens försäkringsnummer K 65500 till hands.

Villkor och information gällande Korpens olycksfallsförsäkring för utövare från och med 1 januari 2014.

Ledare och funktionärer
Ledare och funktionärer är precis som tidigare försäkrade genom Folksam även de, men då genom Riksidrottsförbundets (RF) grundförsäkring. Mer om denna försäkring, som ingår i medlemskapet i RF, kan du läsa om här. Observera att denna försäkring inte täcker utövare.

Uppdaterad: 29 OKT 2014 13:54 Skribent: Lotta Eriksson

NMI 2015